alle nieuwsitems

Seiko Twilight blue SPB097J1

22 oktober 2019

Seiko Twilight blue

Seiko introduceerde recent een special die alleen voor de Europese en Amerikaanse markt bedoeld is de SPB097J1 Twilight blue. De laatste toevoeging is er één die ligt in de lijn van de nieuwe ontwikkeling dat Seiko modellen special ontwikkeld voor de buitenlandse markten en is niet beschikbaar voor de eigen Japanse markt.

Seiko duikers heren horloge twilight blue spb097j1

Deze nieuwe duiker SPB097J1 is een moderne interpretatie van de Seiko duiker uit 1968. Deze Twilight blue is een speciale editie van SPB079J1 en we hebben één van deze speciale modellen weten te bemachtigen.

Voor een duikershorloge heeft deze Twilight blue een opmerkelijk compacte verschijning, net iets meer dan 13mm dik en met een diameter van 44mm valt hij mooi op de pols. Het 6R15 automatische uurwerk is een bekende van Seiko en is een betrouwbaar en goed uurwerk.

Het oranje details dat de eerste 15 minuten van de lunette kenmerkt komt subtiel terug in de seconde wijzer en op de minuut indexen. Deze fraaie Seiko wordt standaard geleverd met een silicone en een stalenband.
Seiko duikers heren horloge twilight blue spb097j1 close up

De SPB097J1 Twilight blue kost €1200 en is maar beperkte leverbaar , één van die exemplaren staat te pronken bij ons in de etalage.

Wil je weten of deze speciale Seiko Prospex nog beschikbaar is, neem dan contact met ons op!

WILT U LIEVER EVEN BELLEN?

Heeft u vragen en wilt u daarover teruggebeld worden? Vul dan hieronder uw telefoonnummer in. Wij bellen u binnen één werkdag terug.  Naam *

  Telefoonnummer *

  WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWE PRODUCTEN

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en kortingen!   Naam *

   E-mail *

   Wilt u OP DE HOOGTE BLIJVEN?