Juwelier de Haas

Bewust koos Juwelier De Haas vanaf de start voor kwalitatief zeer goede en stijlvolle collecties sieraden en uurwerken.

Ons assortiment is door de jaren heen opgebouwd en wordt steeds aangevuld en vernieuwd. Door zelf de buitenlandse vakbeurzen te bezoeken en de trends te volgen is er altijd een evenwichtige samenstelling van het assortiment.

Juwelier De Haas is steeds vernieuwend, met behoud van het goede. Voor ieders smaak is er een waardevol en mooi sieraad te vinden in de collecties. En, van zeer vriendelijk geprijsd tot exclusief of zelf speciaal voor u gemaakt.   Heel belangrijk is de service naar onze klanten. Juist daarin onderscheiden we ons van anderen en blijkt het grote voordeel van een winkel met eigen atelier plus reparatiewerkplaats. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht, ook als een sieraad of uurwerk niet bij ons aangeschaft.   Dat en de vele andere extra’s maken Juwelier De Haas tot de meest gewaardeerde juwelier van de Haarlemmermeer. Kom onze collecties vrijblijvend bekijken, u bent altijd welkom!

 

De historie van Juwelier de Haas

Meer dan 50 jaar geleden begon Mart de Haas met een zaak in sieraden, horloges en klokken aan de Kruisweg in Hoofddorp. Juwelier De Haas is een echt familiebedrijf met een vaste groep trouwe en vakkundige medewerkers. Samen hebben we meer dan 200 jaar ervaring in het juweliersvak. Al die vakkennis staat ter beschikking voor onze klanten.

Naast de verkoop van zorgvuldig geselecteerde collecties sieraden en uurwerken is ook onderhoud en reparatie sinds jaar en dag een sterk punt van Juwelier De Haas. Ook nu we meer dan 40 jaar bestaan als bedrijf kijken we elke dag vooruit. Er is zoveel moois dat we onze klanten willen tonen!

WILT U LIEVER EVEN BELLEN?

Heeft u vragen en wilt u daarover teruggebeld worden? Vul dan hieronder uw telefoonnummer in. Wij bellen u binnen één werkdag terug.  Naam *

  Telefoonnummer *

  WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWE PRODUCTEN

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en kortingen!   Naam *

   E-mail *

   Wilt u OP DE HOOGTE BLIJVEN?