alle nieuwsitems

Seiko Prospex Limited Edition Black Series

28 januari 2020

SEIKO Prospex
The Black Series Limited edition

Deze serie Seiko Prospex duikers horloges zijn geïnspireerd op het duiken tijdens de nacht. Overdag is de zee een oase van kleur en licht maar dat veranderd als het donker wordt, alles wordt zwart. Het mystieke en mysterieuze van het nachtduiken is gevangen in deze Prospex Black Series Limited Edition.

Uit deze Limited serie Prospex duikers hebben wij 2 modellen opgenomen in de collectie.

.Seiko Prospex automaat SSC761J1 limited edtion black series

Seiko SPB125J1 Limited Edition Black Series.
Deze pure duiker is uitgevoerd in staal met een zwarte coating die het horloge een stoere uitstraling geeft. De kastvorm van dit model is een bekende van Seiko die de bijnaam “Sumo” heeft. Het betrouwbare automatische 6r35 doet op de achtergrond het zware werk.

Voorzien van een saffierglas en 200 meter waterdicht is deze SPB125J1 een betrouwbaar en stijlvol horloge dat zich zowel casual als onder een pak prima laat combineren. Deze Seiko Prospex black series limited Edition SPB125J1 wordt in een wereldwijde oplage gemaakt van slechts 7000stuks.

Seiko Prospex automaat SPB125J1 limited edtion black series Seiko Prospex solar powered SSC761J1 limited edtion black series
SPB125J1 €870
Automaat 6R35
Limited 7000 stuks
SSC791J1 €720
Solar powered V192
Limited 3500 stuks

 

Seiko SSC791J1 Solar Chronograaf Limited Edition Black Series.
Vergelijkbaar in kleuren pallet als de SPB125J1 is de SSC791J1 maar het is wel een compleet ander horloge. Dit model is voorzien van een solar powered chronograaf uurwerk, dat houdt in dat er geen normaal batterij uurwerk in zit maar een uurwerk dat door middel van zonlicht zijn eigen energie opwekt. Dit uurwerk is het door Seiko beproefde V192 caliber en natuurlijk afgemonteerd met een saffierglas.

De combinatie van de Black series uitstraling met chrono uurwerk en solar power geven dit horloge een stoere maar sportief stijlvolle uitstraling. Van deze seiko SSC791J1 is een wereldwijde oplage gemaakt van slechts 3500stuks.

Beide modellen zijn leverbaar vanaf maart 2020 en van beide hebben we maar 1 stuks.

Wilt u weten of deze horloges nog beschikbaar zijn neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.

WILT U LIEVER EVEN BELLEN?

Heeft u vragen en wilt u daarover teruggebeld worden? Vul dan hieronder uw telefoonnummer in. Wij bellen u binnen één werkdag terug.  Naam *

  Telefoonnummer *

  WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWE PRODUCTEN

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en kortingen!   Naam *

   E-mail *

   Wilt u OP DE HOOGTE BLIJVEN?