alle nieuwsitems

Samenwerking tussen Casio en de Koninklijke Luchtmacht

14 maart 2014

Casio Benelux kondigt vandaag aan dat zij de samenwerking aangaan met het Apache Demo Team en het F-16 Demo Team van de Koninklijke Luchtmacht. Casio heeft in haar Gravitymaster-lijn van GShock een aantal modellen ontwikkeld met behulp van professionele piloten. Deze lijn is door haar technologie en innovatieve karakter een goede match met de technologische achtergrond van zowel de F-16 als de Apache helikopter, zo vertelt luitenant-kolonel S.J. Plankman van de Koninklijke Luchtmacht.

De Gravitymaster-lijn van G-Shock is ontwikkeld voor mannen met een actieve levensstijl die op zoek zijn naar een robuust maar toch stijlvol horloge. Dankzij het DNA van G-Shock waarin Absolute Toughness centraal staat, zijn deze modellen uitermate geschikt om onder de meest extreme omstandigheden te gebruiken. Dit resulteert in een perfecte match met het werk van de Koninklijke Luchtmacht.

20140314_casioluchtmacht_big

Naast de bekende schokbestendigheid van de g-shock modellen zijn de gravity master modellen voorzien van diverse functies bijvoorbeeld een kompas, neo-display, stopwatchfunctie, dagelijks alarm, automatische kalender en dan ook nog eens 20 bar waterdichtheid.

Voor meer informatie: www.g-shock.eu/nl/watches/premium/gravitymaster/

WILT U LIEVER EVEN BELLEN?

Heeft u vragen en wilt u daarover teruggebeld worden? Vul dan hieronder uw telefoonnummer in. Wij bellen u binnen één werkdag terug.  Naam *

  Telefoonnummer *

  WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWE PRODUCTEN

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en kortingen!   Naam *

   E-mail *

   Wilt u OP DE HOOGTE BLIJVEN?