alle nieuwsitems

ICE WATCH blijf kleurrijk

24 november 2015

Ice watch slaat z'n vleugels uit en maakt modellen voor een steeds bredere smaak, bekend van de felle kleuren en oversized modellen.

Ice Happy collection-ice-happyVrolijke kinderhorloges geschikt voor de allerkleinsten, verkrijgbaar in 8 spetterende kleuren. Mini is de maat dus echt geschikt voor de kleinste horloge liefhebbers.

ICE Chrono driftcollection-ice-chrono-driftStoere modellen voor de grotere jongens of mannen. Allemaal zwart maar net met een ander kleurdetail in de wijzerplaat en op de band. Alleen in de maat big verkrijgbaar.

ICE City
collection-ice-cityMinimalistch en strak zijn de kenmerken van deze leuke platte horloges. Dit is het enige modle dat wordt geleverd met een extra bandje zodat hij altijd bij je eigen stijl past. Verkrijgbaar in de maten

Small en Unisex.

ICE sili forevercollection-ice-foreverHet vertrouwde model van Ice Watch, dit is waar het allemaal mee begon en nog steeds de blikvanger om ieders pols. Inmiddels zijn er heel veel kleuren gepasseerd maar nog altijd één van de favorieten verkrijgbaar in bijna alle maten.

Nog meer zien van ICE WATCH? We zien u graag in de winkel!

WILT U LIEVER EVEN BELLEN?

Heeft u vragen en wilt u daarover teruggebeld worden? Vul dan hieronder uw telefoonnummer in. Wij bellen u binnen één werkdag terug.  Naam *

  Telefoonnummer *

  WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWE PRODUCTEN

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en kortingen!   Naam *

   E-mail *

   Wilt u OP DE HOOGTE BLIJVEN?