alle nieuwsitems

Casio MTG Special

10 december 2019

Een special van Casio die zijn weerga niet kent, een techniek die ze nog niet eerder gebruikten en de onverwoestbaarheid van een Casio G-Shock.

Camouflage patroon
De metalen band van deze MTG van Casio is met een nog niet eerder gebruikte techniek voorzien van een camouflage patroon. Dit patroon is met een laser aangebracht en geeft een bijzonder effect aan de band mee. Door de gelaserde stippen gegroepeerd verschillende formaten te geven ontstaat er optisch een kleur verschil maar in feite staan de stippen gewoon dichter op elkaar. De bewerking van de band en kast, de gouden accenten op de wijzerplaat en het IF award winnende ontwerp van het horloge maken dit horloge uniek.

Casio MTG horloge met camouflage band, model MTG-B1000DCM
Techniek
De MTB-B1000DC-1AER is buiten dat hij uniek is qua uiterlijk technisch ook fraai uitgevoerd, denk aan een krasvrij saffierglas, een uurwerk dat door middel van solar techniek zijn eigen stroom opwekt, radiografisch gestuurde tijd en koppeling met je smartphone mogelijk d.m.v. Bluetooth. Deze bluetooh koppeling maakt het mogelijk alle instellingen en functies van het horloge via een speciale app in te stellen en aan te passen.

Doordat het aanbrengen van het camouflage patroon op de kast en band een dusdanig tijdrovende techniek is worden er slechts beperkte aantallen van deze MTG gemaakt. Voor Nederland zijn er maar 10 stuks beschikbaar en daarvan staat er één bij ons in Hoofddorp.

Deze exclusieve MTG-B1000DCM-1AER kost €1280

WILT U LIEVER EVEN BELLEN?

Heeft u vragen en wilt u daarover teruggebeld worden? Vul dan hieronder uw telefoonnummer in. Wij bellen u binnen één werkdag terug.  Naam *

  Telefoonnummer *

  WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWE PRODUCTEN

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en kortingen!   Naam *

   E-mail *

   Wilt u OP DE HOOGTE BLIJVEN?