alle nieuwsitems

Edifice AlphaTauri limited editions

15 september 2020

Casio lanceert nieuwe modellen binnen zijn EDIFICE-lijn van hoogwaardige metalen chronograaf-horloges. De nieuwe EQB-1100AT- en ECB-20AT-horloges zijn ontwikkeld in samenwerking met het Formule 1-team Scuderia AlphaTauri.

Casio is sinds 2016 de officiële partner van het Scuderia Toro Rosso-team. Het team veranderde dit seizoen zijn naam in Scuderia AlphaTauri. De EQB-1100AT- en ECB-20AT-modellen zijn de eerste die gelanceerd worden sinds de naamsverandering. De wijzerplaten zijn voorzien van een marineblauw en wit kleurenschema met gradaties, volgens de teamkleuren van het Scuderia AlphaTauri-team. Het marineblauw van het team is exact hetzelfde als de merk kleur van de EDIFICE-lijn.

EQB-1100AT-2AER
ECB-20AT-2AER

 

De EQB-1100AT heeft een slanke kast van 9,6 mm en een achthoekige glasrand in combinatie met carbon. Het horloge kan de tijd van twee steden tegelijk weergeven. De ECB-20AT is gebaseerd op het nieuwe ECB-20 model en is uitgerust met een Schedule Timer, en een lederen horlogeband met het teamlogo. Beide modellen zijn voorzien van krasvast saffierglas, stevig genoeg voor teammonteurs om te gebruiken in de paddock en de pits. De horloges passen ook automatisch de tijd aan wanneer ze gekoppeld worden aan een smartphone met behulp van een speciale app. Beide modellen zijn voorzien van het teamlogo op de wijzerplaat, de achterkant van de kast en de horlogeband.

Prijs en verkrijgbaarheid
Beide horloges verwachten we op voorraad eind september.
De ECB-20AT-2AER kost 299 euro
De EQB-1100AT-2AER kost 519 euro.

WILT U LIEVER EVEN BELLEN?

Heeft u vragen en wilt u daarover teruggebeld worden? Vul dan hieronder uw telefoonnummer in. Wij bellen u binnen één werkdag terug.  Naam *

  Telefoonnummer *

  WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWE PRODUCTEN

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en kortingen!   Naam *

   E-mail *

   Wilt u OP DE HOOGTE BLIJVEN?