alle nieuwsitems

Astron GPS Solar: tijd zonder grenzen bij Juwelier de Haas

12 oktober 2014

Eindelijk is de zoektocht naar EXACT de juiste tijd, waar dan ook op aarde, voorbij. De ontwikkeling van een eigen, gepatenteerde en ultrazuinige micro GPS ontvanger stelde SEIKO in staat om een horloge te creëren dat de signalen van het wereldwijde GPS-netwerk kan ontvangen. En zodoende niet alleen waar dan ook ter wereld de tijdzone kan herkennen, maar ook tijd- en datum data feilloos kan identificeren.

Atoomklok precisie, overal ter wereld
Eén keer per dag ontvangt een SEIKO Astron automatisch het tijdsignaal. Maar de drager kan ook zelf, met één druk op de knop, contact leggen met 4 of meer GPS satellieten. Op deze wijze bepaalt het zijn positie op aarde en dus de tijdzone, waarna het de wijzers met atoomklok precisie op de juiste locale tijd zet. Een Astron wordt gevoed door een Solar wijzerplaat – die vrijwel alle vormen van licht in energie kan omzetten. Het vervangen van de batterij is dan ook niet meer nodig. En dankzij de Perpetual Calendar functie geeft een Astron de datum tot februari 2100 gegarandeerd juist weer. Tevens is iedere Astron voorzien van een in-flight modus en een ‘Daylight Saving Time’ functie.

20141012_seikoastron_big

De nieuwe 2014 SEIKO Astron GPS Solar
In 2014 wordt de Astron collectie uitgebreid met een nieuw en nóg geavanceerder kaliber. Een kaliber dat naast alle al bestaande bijzondere Astron eigenschappen ook nog een chronograaf functie biedt. Toch is dit kaliber gemakkelijker en met meer plezier te bedienen. Dat kan dankzij een intuïtieve, elektronische toegang tot de functies via de kroon. Zeer opvallend is dat dit nieuwe geavanceerde Astron-kaliber in een kleinere en slankere kast huist! Een verbetering die het draagcomfort van een Astron nóg hoger maakt dan het al was. Nooit eerder was time management zo eenvoudig en toegankelijk voor de veeleisende wereldreiziger als nu. Waar het leven je ook brengt, de nieuwe SEIKO Astron GPS Solar houdt de tijd voor je bij. Moeiteloos.

www.seiko-astron.com

WILT U LIEVER EVEN BELLEN?

Heeft u vragen en wilt u daarover teruggebeld worden? Vul dan hieronder uw telefoonnummer in. Wij bellen u binnen één werkdag terug.  Naam *

  Telefoonnummer *

  WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWE PRODUCTEN

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en kortingen!   Naam *

   E-mail *

   Wilt u OP DE HOOGTE BLIJVEN?